Magdika diós sütije recept

(pohár 2 dl)
5 tojássárgája
1 pohár tejföl
1 pohár cukor
1 citrom reszelt héja
2 csomag vanilíás cukor
1 pohár liszt
2 pohár darált dió
1 csomag sütőpor
Tetejére:
5 tojásfehérje
2 evőkanál porcukor
2 evőkanál kakaó
A Magdika diós sütije elkészítési módja:
A tojássárgáját a cukorral, tejföllel habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a vanilíás cukrot, és a reszelt citrom héját, majd a liszttel elkevert sütőport, és diót. Tepsibe öntjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, bele keverjük óvatosan a porcukrot, és kakaót. Ezt a masszát óvatosan rásimítjuk a tepsibe lévő masszára, és 160 fokon kb 30-40 percig (tűpróbáig) sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 64f9467732, 2009. febr. 27. 20:30
A magdika diós sütije elkészítési módja és hozzávalói.