Könnyű citromos desszert recept


babapiskóta
4 dl tejföl
4 dl habtejszín
2 citrom lereszelt héja
1 citrom leve
9 evőkanál porcukor
gyümölcs a díszítéshez
A Könnyű citromos desszert elkészítési módja:
Felverjük a habtejszínt. Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel. Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a babapiskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön! A tetejét friss gyümölcsökkel díszíthetjük. Fogyasztás előtt 2 órát hűtőben pihentetjük.
Nagyon gyors, egyszerű és savanykás íze miatt meleg nyári napon szívesen fogyasztjuk!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Katalin1962, 2009. febr. 27. 15:18
A könnyű citromos desszert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.