Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré recept
A Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré hozzávalói:40 dkg libamáj
4 db nagyobb savanykás alma
10 dkg gesztenye massza
40 dkg burgonya
tej
teavaj
só
bors
A Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré elkészítési módja:
A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele keverem a gesztenye masszát is. A libamáj vissza maradt zsírján átsütöm az alma karikákat is. Tálalásnál a libamájat és az alma karikákat felváltva teszem a tányérra, a pürét gombócokban tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. nov. 20. 19:58
A libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré elkészítési módja és hozzávalói.