Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré recept

Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré recept

A Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré hozzávalói:
40 dkg libamáj
4 db nagyobb savanykás alma
10 dkg gesztenye massza
40 dkg burgonya
tej
teavaj

bors


A Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré elkészítési módja:
A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele keverem a gesztenye masszát is. A libamáj vissza maradt zsírján átsütöm az alma karikákat is. Tálalásnál a libamájat és az alma karikákat felváltva teszem a tányérra, a pürét gombócokban tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook