Köményesen sült oldalas recept

80 dkg sertéslapocka
1 kiskanál őrölt kömény
só
bors
1 fej vöröshagyma
2 fokhagyma
húsleveskocka
A Köményesen sült oldalas elkészítési módja:
A húst megmossuk és szárazra töröljük, besózzuk, borsozzuk, megszórjuk köménnyel és egy sütőedénybe helyezzük. Aláöntünk 1, 5 dl húsleves lét, rákarikázzuk a vöröshagymát, mellé tesszük a fokhagymát és lefedve 25 percig pároljuk a forró sütőbe tolva. A végén leszedjük róla az alufóliát és szép ropogósra pirítjuk. Friss salátával, vagy párolt káposztával és tört burgonyával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. nov. 13. 18:59
A köményesen sült oldalas elkészítési módja és hozzávalói.