Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lepényhal görög salátaval recept

Lepényhal görög salátaval recept

Elkészítési idő 35 perc

A Lepényhal görög salátaval hozzávalói:
4db lepényhal,oliva olaj,sóliszt citrom.Görög salátához:20dkg paradicsom 1db tv paprika egész citrom 10dkg póré hagyma oregáno só fehérbors egy kis üveg magozott zöld oliva bogyó oliva olaj


A Lepényhal görög salátaval elkészítési módja:
lepényhal:a lepényhalakat meg tisztítjuk mindkét oldalát le kaparjuk átmossuk sózzuk lisztben megforgatjuk és serpenyőben mindkét oldalát készre sütjük.Görög saláta:A zöldségeket a sajttal együtt fel kockázzuk hozzá adjuk az olaj bogyót és ízlés szerint fűszerezve görög salátát készítünk.

tálalás:Citrom cikk és görög saláta


Kategória: Halas ételek receptjei


A lepényhal görög salátaval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook