Lepényhal görög salátaval recept
35 perc
A Lepényhal görög salátaval hozzávalói:
4db lepényhal,oliva olaj,sóliszt citrom.Görög salátához:20dkg paradicsom 1db tv paprika egész citrom 10dkg póré hagyma oregáno só fehérbors egy kis üveg magozott zöld oliva bogyó oliva olaj
A Lepényhal görög salátaval elkészítési módja:
lepényhal:a lepényhalakat meg tisztítjuk mindkét oldalát le kaparjuk átmossuk sózzuk lisztben megforgatjuk és serpenyőben mindkét oldalát készre sütjük.Görög saláta:A zöldségeket a sajttal együtt fel kockázzuk hozzá adjuk az olaj bogyót és ízlés szerint fűszerezve görög salátát készítünk.
tálalás:Citrom cikk és görög saláta
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 17b4718bd7, 2007. dec. 21. 13:27
A lepényhal görög salátaval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.