Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Krémes ( sárga krém) recept

Krémes ( sárga krém) recept

Elkészítési idő 65 perc

Kalória -
Zsírtartalom -
Szénhidráttartalom -

A Krémes ( sárga krém) hozzávalói:
Tésztája:
30 dkg liszt
1 Ráma
1 evőkanál víz
pici só
1 kiskanál ecet
éjszakára állni haggyuk

Krémje:
3 vanilia puding
1 vaniliás cukor
8 evőkanál cukor
1 liter víz
9 tojás fehérje
9 kanál cukor
1 csomag habfixáló


A Krémes ( sárga krém) elkészítési módja:
A tojással a 9 kanál cukrot és a vanilia cukrot habosra verünk. Az 1 liter vizet felforraljuk és a pudingot bele teszük amit már vízzel(az 1 literből veszel ki egy kicsit) és a 8 evőkanál cukorral már kikertünk. A végén tű felett összekerjük és bele teszük a habfixálót. Majd bele öntjük a lapra a másikat a tetejére rakod és kész. Ki kell hülni e

Érdemes a krémnél megvárni amig egy kicsit puszog ( buborékok jönnek fel) . Érdemes hideg helyen tárolni amig kihül legalább 5 órát várjunk amig fel vágjuk. Igaz lehet látni rajta amikor meg vágjuk hogy ki hült e teljesen.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A krémes ( sárga krém) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook