Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kínai szezámmagos csirkemell recept

Kínai szezámmagos csirkemell recept

Elkészítési idő 10 perc

A Kínai szezámmagos csirkemell hozzávalói:
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
1 csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor

mázhoz:

ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag


A Kínai szezámmagos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet felcsikozzuk, izlés szerinti méretre. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kínai szezámmagos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook