Kínai szezámmagos csirke recept
40 perc
A Kínai szezámmagos csirke hozzávalói:
hozzávalók 4 főre
Bundához:
6 ek liszt
3 ek étkezési keményítő
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor
Mázhoz:
ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag
A Kínai szezámmagos csirke elkészítési módja:
A húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Moncsy85, 2011. ápr. 28. 12:00
A kínai szezámmagos csirke elkészítési módja és hozzávalói.