Kínai palacsinta recept
A Kínai palacsinta hozzávalói:A tésztához:
25 dkg liszt
2 tojás
4 dl víz
csipet só
A töltelékhez:
1 csirkemell vékony metéltre vágva
3-4 zöldhagyma vékonyra vágva
só, bors, 2 evőkanál szójamártás
A Kínai palacsinta elkészítési módja:
A hozzávalókból keverjünk palacsintatésztát és süssünk belőle nagyon vékony palacsintákat. Egy kevés olajon pároljuk meg a húst a sóval, borssal, hagymával, s a végén öntsünk rá két evőkanál szójamártást. Hagyjuk kihűlni, és hidegen töltsük a palacsintákba úgy, hogy a tölteléket középre tesszük, először a két oldalon hajtjuk be, majd összecsavarjuk. A palacsinták mindkét oldalát megsütjük forró olajban és meleg előételként tálaljuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. okt. 24. 08:59
A kínai palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.