Kekszes süti 2. recept


fél kg háztartási keksz
2 nagy tejföl (450g)
4 cs. vaníliás cukor
7 e.k. kritálycukor
1 citrom reszelt hélya
1 konzerv őszibarack befőtt
A Kekszes süti 2. elkészítési módja:
A tejfölöket,a van. cukrot,a kristálycukrot és a citromhélyat habosra keverjük. Az őszibarackot vékony cikkekre vágjuk. Fogonk egy tetszőleges tálat,lehetőleg olyat amiben rétegezni tudjuk a hozzávalókat. Én alulra mindig krémet teszek először,majd kekszet és minden 2. réteg közé barackot.A végét tejföllel és barackkal fejezem be.
Nagyon hamar elkészül,nem kell sütni,viszont pár óráig hütőben kell tartani,míg a keksz meg nem puhul,azután fogyasztható.
Isteni finom,2-3 nap után is előveheted a hűtőből,persze,ha marad addig.Nálam nem szokott.:)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Stella1, 2008. dec. 3. 10:01
A kekszes süti 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.