Fincsi gyümölcssaláta recept
20 perc
A Fincsi gyümölcssaláta hozzávalói:
1 trópusi gyümölcs konzerv
1 őszibarack konzerv
3-4 db banán
fél üveg meggybefőtt
3-5 dl főzőtejszín
1 vaníliás cukor
A Fincsi gyümölcssaláta elkészítési módja:
A konzervek levével és a meggylével elkeverjük a vaníliás cukrot és a tejszínt. A gyümölcsöket kb. egyforma darabokra vágjuk és belekeverjük a tejszines lötyibe. Hőtőszekrénybe tesszük,1-2 óra míg az ízek összeérnek.
A tejszínes léből annyit készítünk amennyit szeretnénk,a gyümölcsöket is izlés szerint szaporíthatjuk,ahogy az ízlésed kívánja.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Stella1, 2008. dec. 16. 19:28
A fincsi gyümölcssaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.