Kaszinótojás recept
A Kaszinótojás hozzávalói:4 személyre: 10 tojas 2 ek
majonéz 2 ek
cukor 1,5 dl tejföl 1 ek
mustár 2 szár petrezselyem só
bors
A Kaszinótojás elkészítési módja:
A tojásokat megfõzzük, hosszában kettévágjuk, kivesszük a tojassárgáját, majd összekeverjük a tejföllel, majonézzel, cukorral, kis csipet sóval, és kis csipet borssal. Ha összekevertük, akkor a kapott masszát beletöltjük a fél tojásfehérjékbe, és egy nagy lapos tálra fejjel lefelé forditjuk. A maradék masszát a tetejére locsoljuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: csakizsoka, 2007. máj. 21. 07:18
A kaszinótojás elkészítési módja és hozzávalói.