Miccspaszta recept
A Miccspaszta hozzávalói:1 kg zsíros marhahús (lehetőleg nyaki részből)
késhegynyi pirospaprika
só
bors
késhegynyi szódabikarbóna
késhegynyi csombor
1 fej fokhagyma
A Miccspaszta elkészítési módja:
A húst háromszor ledaráljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, a borsot és 3 órára jégre tesszük. Ezután beledolgozzuk a szódabikarbónát és a csombort. A fokhagymát összezúzzuk, megsózzuk, majd 3 kanálnyi vízzel elkavarva hozzátesszük a húshoz. Fakanállal 15 percig kavarjuk. Vizes kézzel tetszőleges nagyságú kolbászkákat formázunk belőle, s egy tálcára halmozva másnapig hűtőbe téve érni hagyjuk
Pirosva sütve tálaljuk,mustarral,kenyerrel fogyaszthato
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: csakizsoka, 2007. máj. 21. 07:09
A miccspaszta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.