Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Kapros uborkasaláta recept

Kapros uborkasaláta recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros uborkasaláta hozzávalói:
40 dkg uborka
2 dl natúr joghurt
2 ek. citromlé
ízlés szerint: patikasó, kaporlevél, cukor, fokhagymapor, fűszerpaprika


Kapros uborkasaláta

A Kapros uborkasaláta elkészítési módja:
Az uborkát vékonyan felszeleteltem, majd besóztam. Fél órát hagytam állni a sóban, majd hozzáadtam a joghurtot, a citromlevet és a fűszereket. Alaposan elkevertem és fél órára betettem a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek. Tálaláskor megszórtam egy kevés petrezselyemlevéllel.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A kapros uborkasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook