Kapros uborkasaláta recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Kapros uborkasaláta hozzávalói:
40 dkg uborka
2 dl natúr joghurt
2 ek. citromlé
ízlés szerint: patikasó, kaporlevél, cukor, fokhagymapor, fűszerpaprika
A Kapros uborkasaláta elkészítési módja:
Az uborkát vékonyan felszeleteltem, majd besóztam. Fél órát hagytam állni a sóban, majd hozzáadtam a joghurtot, a citromlevet és a fűszereket. Alaposan elkevertem és fél órára betettem a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek. Tálaláskor megszórtam egy kevés petrezselyemlevéllel.
Kategória: Savanyúságok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. márc. 6. 18:46
A kapros uborkasaláta elkészítési módja és hozzávalói.