Káposztatorta recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Káposztatorta hozzávalói:
50 dkg fejes káposzta
2 db tojás
2 dl natúr joghurt
1 tk. szódabikarbóna
1 db nagyobb vöröshagyma
15 dkg liszt
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, petrezselyemlevél
A Káposztatorta elkészítési módja:
A káposztát és a hagymát vékonyan felszeleteltem. Ezután egy nagyobb tálban habverővel a tojásokat összekevertem a joghurttal, a liszttel és a szódabikarbónával. Hozzáadtam a felszeletelt káposztát és a hagymát, fűszereztem, majd alaposan összekevertem. Ezt követően egy teflonos tortaformába öntöttem, amit előtte egy picit kiolajoztam, egyenletesen elsimítottam, majd 190 C fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt készre sütöttem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. febr. 27. 16:08
A káposztatorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.