Csicseriborsó-saláta recept
6 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csicseriborsó-saláta hozzávalói:
40 dkg üveges csicseriborsó,
2 dl bio joghurt,
15 dkg előre megmosott salátakeverék,
1 db lilahagyma,
2 ek. mustár,
3 ek. majonéz,
2 ek. virágméz,
2 ek. citromlé,
1 ek. olívaolaj,
1 ek. tökmagolaj,
Ízlés szerint fűszerek: patikasó, őrölt kömény, őrölt színes bors, szárított majoránna, kaporlevél, sómentes ételízesítő
A Csicseriborsó-saláta elkészítési módja:
A lilahagymát apróra vágjuk. Egy fedhető üveg vagy műanyag dobozba teszünk minden hozzávalót és egy villával alaposan összekeverjük. Legalább egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. A hűtőben lezárt dobozban napokig is eltartható ez az egészséges és nagyon finom saláta. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. szept. 11. 17:02
A csicseriborsó-saláta elkészítési módja és hozzávalói.