Joghurtos mártogatós recept
6 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Joghurtos mártogatós hozzávalói:
2 dl natúr biojoghurt,
2 ek. majonéz,
1 tk. mustár,
1 tk. hidegen sajtolt kendermagolaj,
1 tk. barna nádcukor (vagy édesítőszer)
1 tk. fokhagyma granulátum,
pár csepp citromlé
ízlés szerint: patikasó, őrölt színesbors, szárított snidling, szárított petrezselyemlevél
A Joghurtos mártogatós elkészítési módja:
Egy zárható dobozban alaposan összekeverjük a hozzávalókat, a tetejét megszórjuk kevés színes borssal. Petrezselyem levéllel díszítjük, majd a dobozt lezárva legalább két órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Tökéletes kísérője bármilyen rántott, sült, vagy grillezett húsoknak, halaknak, zöldségeknek és a suriminek. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. júl. 25. 19:12
A joghurtos mártogatós elkészítési módja és hozzávalói.