Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal recept
A Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal hozzávalói:4 személyre:
2 egész csirkemell
20 dkg mozzarella
20 dkg juhtúró
3 db közepes paradicsom
friss kapor
só
bors
kevés olívaolaj
A Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal elkészítési módja:
A csirkemellet vágjuk középen ketté, majd - hogy ne legyenek túl vastag szeletek - éles késsel nyissuk ketté őket. Kicsit megklopfolhatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat öntsünk egy serpenyőbe, és ezen süssük elő a húst, fehéredésig. A juhtúrót keverjük össze a kaporral, és kenjük meg vele vékonyan (3mm) a húsokat. A mozzarellát vágjuk fél centis szeletekre, és fedjük be velük a hússzeleteket. Ugyanígy járjunk el a paradicsommal is. Pakoljuk őket tepsibe, öntsünk alá kevés olajat, és tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Amikor már szépen megpirult a sajt, kivehetjük. Köretnek választhatunk rizst vagy velesült burgonyát is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. febr. 17. 07:30
A kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal elkészítési módja és hozzávalói.