Húspótló burgonyafánk recept
A Húspótló burgonyafánk hozzávalói:1 kg burgonya,
2 tojás,
1 nagyobb fej vöröshagyma,
liszt,
kb. 4 dl olaj,
só,
bors.
A Húspótló burgonyafánk elkészítési módja:
A meghámozott nyers burgonyát lereszeljük. A finomra vágott hagymát kevés olajon sárgára pirítjuk. Tálban összekeverjük a burgonyát a hagymával, a tojással, sózzuk, borsozzuk, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuskatészta sűrűségű legyen. Serpenyőben megforrósítjuk az olajat, a masszából evőkanálnyi mennyiséget szaggatunk bele, és pirosra sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. ápr. 17. 09:09
A húspótló burgonyafánk elkészítési módja és hozzávalói.