Húspogácsa recept
A Húspogácsa hozzávalói:60 deka darált hús
20 deka főtt áttört burgonya
1 egész tojás
6 darab főtt tojás
12 szelet bacon szalonna
só
bors
petrezselyem
pirospaprika
vöröshagyma
fokhagyma
maffinsütő a sütéshez
A Húspogácsa elkészítési módja:
A szalonna kivételével a többi hozzávalót összegyúrom. A főtt tojásokat félbevágom. A húsból a tenyeremre teszek egy pogácsához elegendő masszát, a fél tojást beleteszem, majd a tetejére ismét hús massza kerül. Összegömbölyítem és szalonnával betekerem. Muffin-sütőbe szép pirosra megsütöm. Nagyon finom étel!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. febr. 15. 19:16
A húspogácsa elkészítési módja és hozzávalói.