Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Serpenyős egytál recept

Serpenyős egytál recept

A Serpenyős egytál hozzávalói:
1 dl olaj
3 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kígyóuborka
1-1 sárga és piros paprika
1 konzerv kukorica
5 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 csipet oregánó
2 kávéskanál mustár
bors
csípőspaprika


A Serpenyős egytál elkészítési módja:
A hozzávalókat vágd össze. A hagymát az olajban párold üvegesre, majd tedd hozzá a fokhagyma-darabkákat és a virslikarikákat. 10 perc után add hozzá a paprikákat és a kígyóuborkát. Amikor megpárolódtak, tedd bele a kukoricát. Ízlés szerint sózd meg. A tejfölt keverd össze a mustárral, oregánóval, paprikakrémmel, borssal és sóval, majd a masszát öntsd a rotyogó zöldségekre. Néhány perc alatt forrald össze.


Kategória: Egytálételek receptjei


A serpenyős egytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook