Egytál étel recept
Az Egytál étel hozzávalói:50 dkg sertéscomb
1 pár debreceni kolbász
1 kg burgonya
2 zöldpaprika
2 paradicsom
1 nagy vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg császárszalonna
2 evőkanál olaj
őrölt pirospaprika
feketebors
szurokfű
rozmaring
1 húsleveskocka
Az Egytál étel elkészítési módja:
A császárhúst vágd csíkokra, olvaszd ki, a zsírján futtasd meg az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Tedd bele a kockára vágott húst és a paradicsomokat, víz hozzáadásával 30 percig párold. Ezután keverd bele a szétnyomott fokhagymát, a pritamint, a leveskockát, a meghámozott és nagy kockára vágott krumplit, a felkarikázott kolbászt és az olajat. Fűszerezd egy kávéskanál sóval, egy evőkanál édes és erős paprikával, egy-egy késhegynyivel a fűszerekből. Engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Kis lángon, letakarva addig főzd, amíg a krumpli megfő, de ne legyen túl puha.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. febr. 11. 19:08
Az egytál étel elkészítési módja és hozzávalói.