Csirkés-csicseriborsós egytál recept
A Csirkés-csicseriborsós egytál hozzávalói:2 dl friss paradicsomlé
12 dkg csirkemell
4, 5 dkg csicseriborsó
2, 5 dkg szárazbab
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
ételízesítő
fűszerpaprika
feketebors
petrezselyemzöld
A Csirkés-csicseriborsós egytál elkészítési módja:
A felkockázott csirkemellet finomra vágott vöröshagymán pirítsd le, fűszerezd. A szárazbabot és a csicseriborsót lassú tűzön fokhagymával, sóval, ételízesítővel főzd, a teljes puhulás előtt tedd egybe a paradicsomlével és a csirkehússal, majd rottyantsd össze.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. febr. 10. 19:05
A csirkés-csicseriborsós egytál elkészítési módja és hozzávalói.