Gyümölcskenyeret lehet sütni kenyérsütőgépbe? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok !
Most kaptam kenyérsütőgépet
Ha tudtok jó kiprobált recepteket ?
A hagyományos gyümölcskenyér kevert tésztából készül és én nem ajánlanám a kenyérsütőt hozzá. Van hozzá tartozó megfelelő sütőforma, abban kell elkészíteni - sütőben.
A kenyérsütő kelt tészták készítésére alkalmas, kalács- és kenyértésztát tudsz dagasztatni és sütni benne. Lehet édesebb jellegű kenyeret készíteni, tehetsz bele aszalt gyümölcsöt is, de ennek az égvilágon semmi köze a gyümölcskenyérhez.
A kenyérsütő márpedig keleszteni akarja, még akkor is, ha a "sima", dagasztó programot választod.
Szerintem a kenyérsütő géppel először egy kelt tésztás (élesztős) receptet próbálj ki.
Gyümölcskenyér recept különben van itt fenn a hoxán, kb. 10 darab. Keress rá, jó válogatást!
A gyümölcskenyér piskótatészta, nem?
A kenyérsütőgépben kelt tésztát lehet csinálni. Szóval he kelt tésztás a gyümölcskenyér recepted, azt meg lehet gyúratni a géppel, vagy akár meg is lehet sütni benne (ha nem zavar, hogy kocka alakú lesz a végeredmény).
További ajánlott fórumok:
- Recepteket kérnék, amit kenyérsütőben lehet készíteni
- Pékek és tapasztalt kenyérsütők segítsetek! Hogyan lehet jó kenyeret sütni?
- Mitől lehet, h a kenyérsütőben beesik a kenyér teteje? (bővebben 1. hsz)
- 2 éve kaptam egy tesco-s kenyérsütőt, de nem lehet vele normálisan sütni.Mindent kipróbáltam, eredmény 15kg kidobott alapanyag, ötlet?
- Kenyérsütővel lehet jó gluténmentes kenyeret sütni? Bevált receptet szeretnék.Alkalmasak a kenyérsütők ilyen kenyér sütésére?
- Hogyan lehet kenyérsütőgépben diétás kenyeret sütni?