Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gyümölccsel töltött karaj recept

Gyümölccsel töltött karaj recept

A Gyümölccsel töltött karaj hozzávalói:
1 kg sertéskaraj
40 dkg alma
40 dkg szilva

bors

Mártás:

2 dl tejszín
1 ek. liszt
1 kk. feketeribizli-dzsem


A Gyümölccsel töltött karaj elkészítési módja:
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük. Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gyümölccsel töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook