Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos-tejszínes kotlett recept

Sajtos-tejszínes kotlett recept

A Sajtos-tejszínes kotlett hozzávalói:
4 szelet sertéskaraj
só, őrölt bors
1 ek. olaj
2 dkg vaj
Mártás:
20 dkg ementáli vagy gouda sajt
1 csemegeuborka
2 dl zöldség- vagy húsleves (1 leveskockából)
1,5 dl tejszín


A Sajtos-tejszínes kotlett elkészítési módja:
A megmosott száraz husi, mindkét oldalán sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben, vajon a husik mindkét oldalát megsütjük.Kivesszük, és a sütőben 50 fokon melegen tartjuk. A levest a tejszínt a pecsenyelébe öntjük, a sajtot belerakjuk, és kevergetve kis lángon megolvasztjuk, majd az uborkakockákat hozzáadjuk. A husikat tányérokra porciózva, mártással leöntjük. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos-tejszínes kotlett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook