Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vendégváró aszpikos "szendvics" recept

Vendégváró aszpikos "szendvics" recept

A Vendégváró aszpikos "szendvics" hozzávalói:
30 dkg párizsi vagy zala vagy sonka
2 alma
2 csemegeuborka
5 főtt tojás
1 fej hagyma
Mártás:
1 tejföl
1 tojássárgája
1 ek. mustár
1 dl étolaj
1 ek. cukor
1 kk. só


A Vendégváró aszpikos "szendvics" elkészítési módja:
A hozzávalókat nagyon apró kockákra vágjuk. A mártást kikeverjük, az összedarabolt anyagokkal óvatosan összekeverjük. 1 dl vizet 1 húsleveskockával felforralunk, a tűzről levéve gyorsan hozzákavarunk 2 ek. zselatint. Hozzákeverjük a többihez. Őzgerincformába öntjük, és több órára hűtőbe tesszük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vendégváró aszpikos "szendvics" elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook