Vendégváró aszpikos "szendvics" recept

30 dkg párizsi vagy zala vagy sonka
2 alma
2 csemegeuborka
5 főtt tojás
1 fej hagyma
Mártás:
1 tejföl
1 tojássárgája
1 ek. mustár
1 dl étolaj
1 ek. cukor
1 kk. só
A Vendégváró aszpikos "szendvics" elkészítési módja:
A hozzávalókat nagyon apró kockákra vágjuk. A mártást kikeverjük, az összedarabolt anyagokkal óvatosan összekeverjük. 1 dl vizet 1 húsleveskockával felforralunk, a tűzről levéve gyorsan hozzákavarunk 2 ek. zselatint. Hozzákeverjük a többihez. Őzgerincformába öntjük, és több órára hűtőbe tesszük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: szimba, 2007. szept. 30. 11:19
A vendégváró aszpikos "szendvics" elkészítési módja és hozzávalói.