Húsvéti alagút recept
A Húsvéti alagút hozzávalói:Nagy tubus majonéz
3 dl tejföl
1 húsleveskocka
1 csomag étkezési zselatin
4 főtt tojás
2 csemegeuborka
1 főtt sárgarépa
10 dkg párizsi
5-6 vékonyra szeletelt sonka
3 virsli.
A Húsvéti alagút elkészítési módja:
SONKÁS ALAGÚT A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit kockára vágva hozzáadjuk. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, feloldjuk benne a zselatint, amikor kissé lehűlt, a masszával összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A massza felét beleöntjük, hosszában ráfektetjük a virsliket, ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben dermesztjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: julianna54, 2009. ápr. 1. 04:19
A húsvéti alagút elkészítési módja és hozzávalói.