Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Húsvéti alagút recept

Húsvéti alagút recept

A Húsvéti alagút hozzávalói:
Nagy tubus majonéz
3 dl tejföl
1 húsleveskocka
1 csomag étkezési zselatin
4 főtt tojás
2 csemegeuborka
1 főtt sárgarépa
10 dkg párizsi
5-6 vékonyra szeletelt sonka
3 virsli.


A Húsvéti alagút elkészítési módja:
SONKÁS ALAGÚT A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit kockára vágva hozzáadjuk. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, feloldjuk benne a zselatint, amikor kissé lehűlt, a masszával összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A massza felét beleöntjük, hosszában ráfektetjük a virsliket, ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben dermesztjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A húsvéti alagút elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook