Aszpikos finomság recept
Az Aszpikos finomság hozzávalói:30-40 dkg sonka
4 db főtt tojás
3-4 db csemege uborka
vörös hagyma
1 nagy tubus majonéz
2 dl víz
delikát vagy húsleveskocka
1 nagy cs zselatin
Az Aszpikos finomság elkészítési módja:
Apróra vágjuk az alábbiakat: sonka tojás uborka ízlés szerint hagyma ezeket összekeverjük, majd hozzá adjuk a majonézt és ismét megkeverjük. 2 dl vízben delikátot vagy húsleveskockát felfőzünk, majd hagyjuk kihűlni. Ezután feloldjuk benne a zselatint, majd összekeverjük az összekockázott alapanyagokkal. Fóliával kibélelt őzgerinc formába öntjük és hűtőbe tesszük dermedni. Finom előétel is lehet.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: ancsi105, 2009. dec. 2. 13:45
Az aszpikos finomság elkészítési módja és hozzávalói.