Vendégváró hidegtál recept


20 dkg sonka
6 db fõtt tojás
2 db sárgarépa
2 db főtt burgonya
2 db csemege uborka
1 db alma
1 db lilahagyma
1 tubus majonéz
1 doboz tejföl
2 ek zselatin, 1 db húsleveskocka
A Vendégváró hidegtál elkészítési módja:
A hozzávalókat apró darabokra vágjuk, a répát és a burgonyát kevés vízben 1 db húsleveskockával megfőzzük. A tűzről levéve a zselatint hozzákeverjük. Előbb a tejfölt a majonézzel, majd az egészet egybekeverjük és formába öntjük. Hűtőben pár órát pihentetjük.
Puha kenyérrel és egy pohár finom borral tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. ápr. 15. 11:03
A vendégváró hidegtál elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.