Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csőben sült milánói penne recept

Csőben sült milánói penne recept

Elkészítési idő 60 perc

A Csőben sült milánói penne hozzávalói:
40 dkg darált sertéshús
1 ü szeletelt gomba
10 dkg sonka
1 knorr milánói vagy bolognai alap
1 nagypohár tejöl
15 dkg sajt
4 főre penne tészta
só, bors, delkiát, olaj, fűszerpaprika


A Csőben sült milánói penne elkészítési módja:
Kevés olajon a húst megpirítjuk, fűszerezzük és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. A tésztát kifőzzük, a sajtot lereszeljük és össze keverjük a tejföllel. Amikor a hús fél fővésben van hozzá adjuk a sonkát és a gombát, majd 1/2 zacskó milánói alapot. Fele tésztát jénaiba tesszük ennek a tetejére a hús majd fele tejföl sajttal. Ismét jön a tészta és a megmaradt tejöl és sütőbe tesszük.


Kategória: Húsételek receptjei


A csőben sült milánói penne elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook