Sajtos sertéskaraj recept
40 perc
Szénhidrátszegény
470 kcal
34 gramm
4 adaghoz:
4 szelet sertéskaraj
só,
őrölt fekete bors
1 ek. olvasztott vaj
10 dkg kemény sajt (ementáli vagy gouda)
1/2 tk. édesnemes paprika
1/2 ek. vaj
A Sajtos sertéskaraj elkészítési módja:
A húst sóval, borssal ízesítjük. A vajat felolvasztjuk, felforrósítjuk és a hús mindkét oldalát sötétbarnára sütjük benne. A szeleteket tűzálló edénybe, egymás mellé fektetjük. A sajtot lereszeljük, és elosztjuk a húsokon. Egyenletesen megszórjuk paprikával, és vékony vajszeleteket teszünk rájuk. Forró sütőben, kb 10-15 percig sütjük, amíg a vaj megolvad, és enyhén barna színt kap. Burgonyával,vegyes salátával tálaljuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 757b5c1ead, 2007. jún. 3. 19:41
A sajtos sertéskaraj elkészítési módja és hozzávalói.