Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel recept
25 perc
nem diétás
A Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel hozzávalói:
Személyenként egy-két csirkecomb
só,
bors,
curry por,
olaj
A Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel elkészítési módja:
Csontozzuk ki a combikákat, hogy gyorsan és könnyen átsülhessenek.A bőrét, ( bár a koleszterin miatt tiltva lenne-:)),ne szedjük le, mert az védi és ízesíti a husikát. ( aztán ki, ki lelkiismerete szerint " bűnözik, vagy sem, ha az ekészült combot bőrével eszi-e meg, vagy sem-:)) Tehát sózzuk, borsozzuk a húst majd megszórjuk néhány csipet curry porral. Pici olajjal, vagy füstölt szalonnával kenegetve a a parázs fölé helyezzük és roston megsütjük.
Köretként lehet fóliában tekert és a parázson megsütött krumplit és sok, sok, hűtött vegyes salátát ( saját izlés szerint pl. fejes saláta, uborka, hagyma, retek, + salátaöntet)tálalni.
Remek esti szórakozás akár csak a családnak, de társasági programnak is kíváló
Itókának kínálhatunk telt fehérbort, vagy egy könnyebb vörösbort .
Megjegyzem ez a "vacsora " nem a szigorúan vett diétás menük köréhez tartozik.
Viszont, derűt, jó hangulatot hoz a családi , baráti fészekbe!
Jó étvágyat, jó szórakozást!
Egészségünkre!! Prosit!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: M. Monroe, 2007. jún. 2. 10:47
A roston sült csirkecomb curry ízesítéssel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.