Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás rakott borda recept

Gombás rakott borda recept

A Gombás rakott borda hozzávalói:
8 szelet sertésborda
30 dkg gomba
20 dkg füstölt tarja
fél l besamel
15 dkg füstölt sajt
só,
bors
liszt
olaj
petrezselyemzöld


A Gombás rakott borda elkészítési módja:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt gombát. Eközben a hozzávalókból besamelt készítünk. Egy jénaiba tesszük a tarjaszeleteket, majd a bordákat, erre kerül a gomba, majd a besamel. Végül a felszeletelt sajttal befedjük, és kb. 25 percre sütőbe tesszük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás rakott borda elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook