Fonott sertéshús madagaszkár-mártással recept
A Fonott sertéshús madagaszkár-mártással hozzávalói:4 sertés szűzpecsenye
fűszerpaprika
2 ek. vaj
paradicsom
petrezselyemzöld
15 dkg tejföl
3 ek. ketchup
1 kk. zöld-bors
chili
só,
őrölt bors
A Fonott sertéshús madagaszkár-mártással elkészítési módja:
A húst hosszában két helyen majdnem teljesen végig bevágjuk, majd összefonjuk és megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd megkenjük vajjal, és mindkét felét 30-30 percig sütjük. Eközben összekeverjük a tejfölt, a ketchupot, a chilit és az összetört borsot, majd a petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 25. 09:34
A fonott sertéshús madagaszkár-mártással elkészítési módja és hozzávalói.