Gyors sajtkrémes csiga recept


1 csomag (270 g-os) friss leveles tészta
10 dkg natúr tömlős krémsajt
só
5-7 dkg reszelt trappista sajt
A Gyors sajtkrémes csiga elkészítési módja:
A sütőt 240 C fokra előmelegítem. Egy tepsibe sütőpapírt terítek, majd kitekerem a friss, leveles tésztát, megkenem a krémsajttal, megsózom és reszelt sajtot is szórok rá. Késsel vékonyabb csíkokat vágok és a csíkokat feltekerem, majd a tepsibe teszem őket. Készítettem fele csíkokat és egész csíkokat is, de a végeredményt nem befolyásolta. Forró sütőbe tolom, és 7-8 perc alatt készre sütöm.
25 perc alatt elkészült, fele idő alatt elfogyott. :)
Célszerű a dupla adag elkészítése :))
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2012. nov. 9. 18:40
A gyors sajtkrémes csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.