Békamignon recept

A Békamignon hozzávalói:
5 dkg kakaó
1 üveg keserűmandula aroma
2 dl kávé
10 dkg lekvár
30 dkg cukor
20 dkg porcukor
0.5 kg darált keksz
kevés tej


A Békamignon elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb, diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alakítjuk. Cukormázat készítünk a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel, vagy a keserű mandula aromával zöldre festjük. Ha kihűlt bevonjuk vele a figurákat. Díszítőcukorral szemet, szájat rajzolunk, mignon papírra téve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A békamignon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook