Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Görög fetás leves recept

Görög fetás leves recept

A Görög fetás leves hozzávalói:
burgonya
póréhagyma
édeskömény
citromhéj
szegfűbors
zöldségleves alaplé
feta sajt


A Görög fetás leves elkészítési módja:
Felkockázunk 10 dkg megtisztított burgonyát. Csíkokra vágunk 15-15 dkg póréhagymát és édeskömény gumót. 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és 1 teáskanál szétnyomkodott szegfűborssal együtt 3 dl zöldséglevesben félpuhára pároljuk, majd ízesítjük. Hozzáadunk 5 dkg kis kockára vágott feta sajtot, majd aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

További recepteket a naplómban olvashattok. :-)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A görög fetás leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook