Görög fetás leves recept
A Görög fetás leves hozzávalói:burgonya
póréhagyma
édeskömény
citromhéj
szegfűbors
zöldségleves alaplé
feta sajt
A Görög fetás leves elkészítési módja:
Felkockázunk 10 dkg megtisztított burgonyát. Csíkokra vágunk 15-15 dkg póréhagymát és édeskömény gumót. 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és 1 teáskanál szétnyomkodott szegfűborssal együtt 3 dl zöldséglevesben félpuhára pároljuk, majd ízesítjük. Hozzáadunk 5 dkg kis kockára vágott feta sajtot, majd aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
További recepteket a naplómban olvashattok. :-)
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. máj. 18. 19:01
A görög fetás leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.