Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon recept



A dödölléhez:
30 dkg burgonya
20 dkg sajtkrém, vagy lágy sajt
só
bors
egy csomag metélőhagyma (lilahagyma, póréhagyma is lehet)
petrezselyem
A salátához:
1 zacskó rukkola
1 zacskó madársaláta
szívsaláta
olívaolaj
fehér balzsamecet
só
reszelt citromhéj
A Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon elkészítési módja:
A megfőtt, langyos burgonyát áttörjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot. Pogácsaalakúra formázva kevés, forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A saláta ízlés és mennyiség szerint lehet kevesebb is, mint 1 zacskó, ki, hogy szereti.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ca6273a8a5, 2017. márc. 9. 13:45
A hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.