Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon recept

Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon hozzávalói:
A dödölléhez:
30 dkg burgonya
20 dkg sajtkrém, vagy lágy sajt

bors
egy csomag metélőhagyma (lilahagyma, póréhagyma is lehet)
petrezselyem

A salátához:
1 zacskó rukkola
1 zacskó madársaláta
szívsaláta
olívaolaj
fehér balzsamecet

reszelt citromhéj


A Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon elkészítési módja:
A megfőtt, langyos burgonyát áttörjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot. Pogácsaalakúra formázva kevés, forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.

A saláta ízlés és mennyiség szerint lehet kevesebb is, mint 1 zacskó, ki, hogy szereti.


Kategória: Egytálételek receptjei


A hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook