Virslis-majonézes lencsesaláta recept
A Virslis-majonézes lencsesaláta hozzávalói:2 tojás
só
50 dkg konzerv lencse (főtt)
1 csokor újhagyma vagy arasznyi póré
4 virsli
6-6 evőkanál majonéz és tejföl
1 kávéskanál mustár
néhány csepp citromlé
1/2 csokor petrezselyem
A Virslis-majonézes lencsesaláta elkészítési módja:
A konzerv lencsét leszűrjük, újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, ahogyan a virslit is. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a mustárral és a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. A lencsét, a hagymát meg a virslit beleforgatjuk, tálba töltjük. A főtt tojásokat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, a salátát ezzel díszítjük, tálalásig behűtjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. márc. 9. 07:00
A virslis-majonézes lencsesaláta elkészítési módja és hozzávalói.