Füstölt sajtos tonhalpástétom recept
10 perc
Szénhidrátszegény
A Füstölt sajtos tonhalpástétom hozzávalói:
8 szendvicshez:
30 dkg tonhal (konzerv)
1 piros húsú paprika apróra vágva
3 szál újhagyma felkarikázva
10 dkg füstölt sajt
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál reszelt citromhéj
1 teáskanál szárított bazsalikom
egy csipet bors és só
A Füstölt sajtos tonhalpástétom elkészítési módja:
A lecsöpögtetett, feldarabolt tonhalat, a paprikát és a hagymát aprítóban összedolgozom. Összekeverem külön tálkában a majonézt, a sajtot, a citrom levét és héját, a bazsalikomlevelet, a sót és a borsot. Forgasd bele a tonhalas keveréket. Melegszendvicsnek is finom.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Egnisz, 2008. ápr. 14. 01:50
A füstölt sajtos tonhalpástétom elkészítési módja és hozzávalói.