Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Gizi néni gombás melegszendvicse recept

Gizi néni gombás melegszendvicse recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Gizi néni gombás melegszendvicse hozzávalói:
gomba (lehetőleg ne konzerv)
liszt
tejföl/tejszín
pici vaj vagy margarin
vegeta
bors


A Gizi néni gombás melegszendvicse elkészítési módja:
Az aprór összevágott/kockázott gombát pici olajra rakjuk és lefedve megpároljuk. Így elég sok levet is enged. Megszórjuk annyi liszttel,h. ezt a nedvességet magába szívja. Utána ízlés szerint hozzáadjuk a teszínt/tejfölt és jól öszzekeverjük. A végén ízesítjük a vegetával és bőven borssal is. Kihűtjük.

Pirítósra szoktuk többnyire,nagyon finom.

Ja igen:-)Gizi néni barátnőm anyukája,nagyon finom kajákkal szokott minket várni de sztem ez a specialitása!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A gizi néni gombás melegszendvicse elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook