Gizi néni gombás melegszendvicse recept
25 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
A Gizi néni gombás melegszendvicse hozzávalói:
gomba (lehetőleg ne konzerv)
liszt
tejföl/tejszín
pici vaj vagy margarin
vegeta
bors
A Gizi néni gombás melegszendvicse elkészítési módja:
Az aprór összevágott/kockázott gombát pici olajra rakjuk és lefedve megpároljuk. Így elég sok levet is enged. Megszórjuk annyi liszttel,h. ezt a nedvességet magába szívja. Utána ízlés szerint hozzáadjuk a teszínt/tejfölt és jól öszzekeverjük. A végén ízesítjük a vegetával és bőven borssal is. Kihűtjük.
Pirítósra szoktuk többnyire,nagyon finom.
Ja igen:-)Gizi néni barátnőm anyukája,nagyon finom kajákkal szokott minket várni de sztem ez a specialitása!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: RLindi, 2008. ápr. 11. 14:54
A gizi néni gombás melegszendvicse elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.