Hagymás burgonyasaláta recept

60 deka burgonya,
2 közepes fej lilahagyma,
2 evőkanál borcet,
2 evőkanál cukor,
1 evőkanál olívaolaj,
1 csokor metélőhagyma,
só,
őrölt bors.
A Hagymás burgonyasaláta elkészítési módja:
A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában megfőzzük. Leszűrjük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A lilahagymát szintén karikára vágjuk, és összeforgatjuk a krumplival. A borecetet simára keverjük a cukorral, az olajjal, sózzuk, borsozzuk, és a hagymás burgonyára öntjük. Finomra vágott metélőhagymával meghintve, jól kihűtve tálaljuk
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. márc. 19. 20:38
A hagymás burgonyasaláta elkészítési módja és hozzávalói.