Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Bundázott camambert áfonyával recept

Bundázott camambert áfonyával recept

A Bundázott camambert áfonyával hozzávalói:
40 dkg camembert sajt,
12 dkg zsemlemorzsa,
8 dkg búzaliszt,
olaj,
áfonya lekvár,
2 db tojás.


A Bundázott camambert áfonyával elkészítési módja:
A lisztből és a felvert tojásból sűrű masszát készítünk, belemártjuk a sajtot, majd zsemlemorzsába forgatjuk. A bundázást megismételjük, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt. Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Az áfonyalekvárt kis üvegtálkában kínáljuk hozzá.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A bundázott camambert áfonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook