Töltött gombafejek II. recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
602,4
30,1
25,9 gramm
A Töltött gombafejek II. hozzávalói:
0.5 kg gomba
2 db tojás
1 ek olaj
2 tk margarin
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek tejföl
3 dkg camembert sajt
3 dkg trappista sajt
tárkony, só bors
A Töltött gombafejek II. elkészítési módja:
A megtisztított gombák szárát kivágjuk. A kalapokat margarinozott tepsibe helyezzük. A kivágott részeket felaprítjuk. A töltelék elkészítéséhez megfőzzük a tojásokat, ha kihűlt villával összetörjük. A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk, 1 ek olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk az aprított gombát. Fűszerezzük, összepároljuk. A tölteléket összekeverjük a tojással, hozzáadjuk a tejfölt, pirosaranyat. Minden gombafej belsejébe teszünk egy darabka camembert sajtot, ráhalmozzuk a tölteléket, a tetejére reszelt sajtot. 200 fokos sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!
Ez a mennyiség 4 személyre készül.
ww diétában az egész mennyiség 14p, 1 adag: 3,5p
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: d26dcc4363, 2009. márc. 17. 16:21
A töltött gombafejek ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.