Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Töltött gombafejek II. recept

Töltött gombafejek II. recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 602,4
Zsírtartalom 30,1
Szénhidráttartalom 25,9 gramm

A Töltött gombafejek II. hozzávalói:
0.5 kg gomba
2 db tojás
1 ek olaj
2 tk margarin
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek tejföl
3 dkg camembert sajt
3 dkg trappista sajt
tárkony, só bors


A Töltött gombafejek II. elkészítési módja:
A megtisztított gombák szárát kivágjuk. A kalapokat margarinozott tepsibe helyezzük. A kivágott részeket felaprítjuk. A töltelék elkészítéséhez megfőzzük a tojásokat, ha kihűlt villával összetörjük. A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk, 1 ek olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk az aprított gombát. Fűszerezzük, összepároljuk. A tölteléket összekeverjük a tojással, hozzáadjuk a tejfölt, pirosaranyat. Minden gombafej belsejébe teszünk egy darabka camembert sajtot, ráhalmozzuk a tölteléket, a tetejére reszelt sajtot. 200 fokos sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!

Ez a mennyiség 4 személyre készül.
ww diétában az egész mennyiség 14p, 1 adag: 3,5p


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A töltött gombafejek ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook