Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ananászos szárnyas rizottó recept

Ananászos szárnyas rizottó recept

Elkészítési idő 60 perc
Zsírszegény Zsírszegény

Az Ananászos szárnyas rizottó hozzávalói:
(4 adag): 1 nagyobb csirkemell,
50 dkg párolt rizs,
1 tasak KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria,
1 közepes friss ananász,
1 kisebb piroshúsú paprika,
1 csokor metélőhagyma,
10 dkg margarin,
10 dkg trappista sajt,
2 dl tej,
2 dl víz


Az Ananászos szárnyas rizottó elkészítési módja:
Ananászos szárnyas-rizottó Elkészítés: Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép egyenletes darabkákra vágott csirkemellet és az ananászt. Felöntjük a simára kevert Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alappal, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a forró párolt rizst, a kisebb darabokra vágott piroshúsú paprikát, és a finomra vágott metélőhagymát, meghintjük reszelt sajttal, majd az egészet lazán összeforgatjuk. Tálaláskor az ananászos csirkerizottót tányérra halmozzuk, és tetszőlegesen díszítve adjuk az asztalra.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ananászos szárnyas rizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook