Ananászos szárnyas rizottó recept
60 perc
Zsírszegény
Az Ananászos szárnyas rizottó hozzávalói:
(4 adag): 1 nagyobb csirkemell,
50 dkg párolt rizs,
1 tasak KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria,
1 közepes friss ananász,
1 kisebb piroshúsú paprika,
1 csokor metélőhagyma,
10 dkg margarin,
10 dkg trappista sajt,
2 dl tej,
2 dl víz
Az Ananászos szárnyas rizottó elkészítési módja:
Ananászos szárnyas-rizottó Elkészítés: Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép egyenletes darabkákra vágott csirkemellet és az ananászt. Felöntjük a simára kevert Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alappal, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a forró párolt rizst, a kisebb darabokra vágott piroshúsú paprikát, és a finomra vágott metélőhagymát, meghintjük reszelt sajttal, majd az egészet lazán összeforgatjuk. Tálaláskor az ananászos csirkerizottót tányérra halmozzuk, és tetszőlegesen díszítve adjuk az asztalra.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: herika1976, 2008. jan. 29. 17:40
Az ananászos szárnyas rizottó elkészítési módja és hozzávalói.