Boros Csirkecomb római tálban recept
A Boros Csirkecomb római tálban hozzávalói:4 csirkecomb
8-10 szelet bacon
fűszerek
2 dl száraz fehérbor
2 dl tejföl
A Boros Csirkecomb római tálban elkészítési módja:
A húst enyhén besózom, hagyom állni. Az előzőleg beáztatott római aljára bacont teszek, rá a húst, a tetejére ismét bacont. Ráöntöm a bort, és hideg sütőben kezdem párolni. Mikor megpuhult a hús, kiveszem a tálból, az ottmaradt lébe belekeverem a tejfölt, visszateszem a combokat (és a szalonnát). Rövid időre visszateszem a sütőbe. Burgonyapürével szoktam tálalni.
További recepteket a naplóimban találhattok. :-)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. máj. 15. 22:31
A boros csirkecomb római tálban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.