Gombasaláta recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
120 kcal
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg savanyú uborka
20 dkg zöldpaprika
2 dl paradicsomlé
citrom, só, ecet
A Gombasaláta elkészítési módja:
A szeletelt gombát és a zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük. (A gomba levébe tegyünk egy kis citromlét.) Leszűrjük, kihűtjük. Az uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk és az összes zöldséget összekeverjük. A paradicsonpüréből sóval, ecettel, pici vízzel öntetet készítünk és a salátára öntjük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Anyka, 2008. márc. 25. 17:42
A gombasaláta elkészítési módja és hozzávalói.