Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombás hablepény recept

Gombás hablepény recept

A Gombás hablepény hozzávalói:
10 dkg gomba
2 tojás
2 evőkanál liszt
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál apróra vágott petrezselyem
a kikenéshez olaj
a kiszóráshoz liszt


A Gombás hablepény elkészítési módja:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, a tűzről lehúzva megsózzuk, megborsozzuk, és hűlni hagyjuk. Ezután a tojássárgával meg a liszttel összedolgozzuk, a tojások keményre vert habját beleforgatjuk, és egy kiolajozott tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, kis kockákra vágjuk és betétként adjuk húsleveshez.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombás hablepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook