Gombakrém recept

A Gombakrém hozzávalói:
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanálnyi petrezselyemzöld
15 dkg apróra vagdalt gomba
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors


A Gombakrém elkészítési módja:
Az apróra vagdalt hagymát, a gombát megdinsztelem az olajon, hozzáadom petrezselyemzöldet, sózom borsozom, pürésítem. Pirított kenyérre kenve salátákkal ajánlom fogyasztani.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A gombakrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook